UTOPiA Pang RolePlay
Bună te rugăm să te loghezi pentru a fi la curent cu noutățile!
Totuși, te rugăm să nu uiți regulile impuse:
Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectand Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Bine ați venit pe aces forum! După cum bine știți și dumneavoastră, nu există loc fără reguli, așa că vă rugăm să luați aminte la urmatoarele: 1. Nu este permisă copierea niciunui element din cadrul site-ului! 2. Respectați pe toată lumea! 3. Nu faceți spamm! 4. Nu abuzați! 5. Așteptați pe mail detaliile termenilor și condițiilor de donare pentru anumite bunuri! (După ce trimiteți cerere pe mail de achiziționare, veți fi contactat cu detaliile. Mai multe detalii pe forum!)
Mulțumim!

Povestea noastră...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Povestea noastră...

Mesaj Scris de mateopang la data de Mier Aug 03, 2016 3:13 pm

Povestea noastră...
Povestea noastră începe acum exact un an, când un băiat de 14 ani și-a pus în cap o viziune. O viziune despre un server original, modat, pe care să se joace mulți, mulți jucători. Cum a început povestea? Ei bine, a început odată cu contactarea mai multor jucători de pe un server pe care acest băiat se juca. El a crezut că trebuie să cumpere doar host, și nu știa de existența GameModurilor. După ce s-a consultat cu mai mulți, a descoperit că, totuși, pe ntru ca un server să ruleze, are nevoie de un GameMode. A descoperit câțiva cumpărători, și a achiziționat GameModul și un set de peste 400 de moduri. În aceeași zi a cumpărat și hostul. A crezut că a terminat cu totul, că îl poate deschide și că totul este în regulă. Mai târziu a observat că serverul nu mergea cum ar fi trebuit. Astfel a tot bătut hostul la cap să-l ajute. Acesta i-a oferit puțin ajutor. Așa a învățat acest băiat despre buguri. Știa că există, dar nu știa cum trebuiau rezolvate. La scurtă vreme a angajat prima admineriță. Cu ea a dezvoltat serverul pas cu pas. Apoi a mai angajat încă 2-3 administratori și 2 GMi. Peste aproximativ 2 luni a văzut că treaba mai mult stă în loc, așa că a zis că se lasă de server, că abandonează hostul și lasă totul la locul lui. A jucat în continuare pe alte servere, deja știa de ceva vreme HardRP la perfecție. Într-una din zile, s-a nimerit ca în timp ce el se juca pe un server, o fată de vreo 18 ani să fie în același timp pe server. Ba mai mult: au ajuns în aceeași facțiune. Băiatul i-a spus despre serverul său pentru a o impresiona, iar fata i-a spus că este scripteriță. În aceeași zi am angajat prima scripteriță a serverului. După câteva zile primul mapper. Am făcut o echipă minunată. Eram cu toții veterani. Au dezvoltat serverul până într-un stadiu bun, apoi băiatul a început să descopere de unul singur scriptingul, mappingul și să descopere tot ceea ce era nevoie pentru un astfel de server. Din nefericire echipa s-a destrămat. A mai rămas doar băiatul și scripterița. În urmă 6 luni, i-am prezentat ideea mea unui prieten. Atunci a angajat Co-Ownerul serverului. În urmă cu o lună a angajat șeful STAFFului, în care a descoperit talent, ascultare, bunăvoință, respect, răbdare. În prezent serverul are 1 Fondator&Owner, 1 Co-Owner, 1 Șef de STAFF, 1 Scripteriță, 3 Administratori, 1 GameMaster, 1 YouTuber, 3 Parteneri. După 1 an de la începerea proiectului, iată-ne la rezultatul de față: rezultatul final. Ține de voi să vă exprimați opinia despre server. -UTOPiA Pang HardRP
avatar
mateopang
Fondator&Owner
Fondator&Owner

Posts : 59
Punct(e) : 2147483644
Join date : 02/08/2015
Age : 17
Location : Romania, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://mta-utopiapang.roleplaylife.net/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum