UTOPiA Pang RolePlay
Bună te rugăm să te loghezi pentru a fi la curent cu noutățile!
Totuși, te rugăm să nu uiți regulile impuse:
Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectand Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Bine ați venit pe aces forum! După cum bine știți și dumneavoastră, nu există loc fără reguli, așa că vă rugăm să luați aminte la urmatoarele: 1. Nu este permisă copierea niciunui element din cadrul site-ului! 2. Respectați pe toată lumea! 3. Nu faceți spamm! 4. Nu abuzați! 5. Așteptați pe mail detaliile termenilor și condițiilor de donare pentru anumite bunuri! (După ce trimiteți cerere pe mail de achiziționare, veți fi contactat cu detaliile. Mai multe detalii pe forum!)
Mulțumim!

Termenii și Condițiile DONAȚIILOR

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Termenii și Condițiile DONAȚIILOR

Mesaj Scris de mateopang la data de Mar Aug 04, 2015 8:25 pm

Cum donez:
a. UTOPiA Gaming acceptă donații DOAR prin transfer bancar, alimentare cont bancar, PaySafeCard, PayPal sau prin plata SMS ( http://mta-utopiapang.roleplaylife.net/h2-plata-sms )! (acestea nu includ și comisioanele băncilor!).
Contul bancar este în lei. Dacă aveți cont bancar în valută, banca dumneavoastră va sustrage, pe lângă comision, și comision de schimbare bani (schimb valutar).
Prețurile în euro sunt doar de PREZENTARE. Asta înseamnă că valoarea lor reală este în lei. Daca apare de exemplu: 8€, se va achita suma de ~36 de lei!
*aici aveți un mic ajutor. Noi pe acesta îl folosim! Curs Valutar BNR (<-click aici)

b. Pentru a primi informațiile despre contul în care donațiile se vor face, se trimite mail la adresa mateopang@hotmail.com, de tipul:

NUME și PRENUME      -      NUME ÎN JOC
OBIECTUL DORIT        -          ID OBIECT
COSTUL OBIECTULUI ÎN EURO - COSTUL OBIECTULUI ÎN LEI
ALTE SPECIFICAȚII

*toate cele de mai sus din mesaj, sunt STICT OBLIGATORII (exceptând IDul, care este opțional)!
*la casă se specifică neapărat și IDul interiorului!

c. Așteptați mesajul cu detaliile/întrebările de lămurire ale Fondatorului (Mateo Pang) de la adresa de mail: mateopang@hotmail.com

Termenii și Condițiile:
a. Banii NU se rambursează! Produsele nu pot fi returnate/schimbate.

b. Conținutul integral al site-ului și a serverului este proprietatea Comunității de Gaming "UTOPiA Gaming", fiind protejat de Legea drepturilor de autor și de legile care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

c.  Prin utilizarea serviciului declarați că veți furniza informații reale, complete, actuale și corecte despre dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, în cazul în care considerăm că această obligație a fost încălcată. Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptata. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părti, nici de catre comunitate, nici de către HOST. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de achiziție vor fi transmise prin email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces. Mai mult de atât, comunitatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării achiziției dumneavoastră. Garantăm securitatea sistemelor informatice. Citiți Politica de confidentialitate CloudCenter pe Cloud-Center.ro pentru mai multe informații despre acest subiect. Datele solicitate de către comunitate vor fi folosite doar în contextul facilitării plăților către aceasta. Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website/servicii. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de comunitate numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei și pentru comunicări ulterioare. Datele completate de către utilizatori pe site NU vor fi stocate în serverele comunității, iar cele legate de donația SMS prin Cloud-Center.ro sunt colectate numai de către procesatorii de plăți.

d.I. *produsele NU pot fi vândute/date/închiriate mai departe de către cumpărător, întrucât acestea sunt proprietatea UTOPiA Gaming.
      *în cazul în care dorești totuși să devi reseller și să ai dreptul d.p.d.v. legal să vinzi mai departe produsele, trebuie achitată taxa de 15€ pentru "drept de reseller".

d.II. Produsele: GameMode Hard RolePlay uP: UTOPiA Pang, 400+ Moduri de MTA:SA, MAPPINGul, Sistemele Unice, Texturile, FUNCȚIONEAZĂ GARANTAT! LA RESTUL NU GARANTĂM NIMIC -achiziționați pe propria răspundere-.

e. Comunitatea UTOPiA Gaming NU are obligația de a oferi suport tehnic pentru instalarea produselor vândute, și își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

f. Comunitatea UTOPiA Gaming își rezervă dreptul de a se sustrage de la orice eveniment care favorizează fapte penale, admițând de la bun început că nu are drepturi de autor pe niciun produs în afară de mapping și GameModul UTOPiA Pang. Plata efectuată, nu se numește plată, ci donație.

g. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz, fiind responsabilitatea utilizatorului de a verifica aceste informații. Termenii și condițiile aplicate pentru donații, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație, implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri. Nu acceptați/deschideți niciun mesaj din partea comunității/Fondatorului, în afară de cele primite de la adresele de mail: mateopang@hotmail.com / filipistrate@yahoo.com! (POT FI FRAUDE!).

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

**ÎN CURÂND, MAI MULTE!


Pentru mai multe detalii, contactați Fondatorul, la adresa de mail: mateopang@hotmail.com
Pentru Reclamații, vă rugăm să contactați Fondatorul, la adresa de mail: mateopang@hotmail.com, sau să depuneți o postare la secțiunea Reclamații! (http://mta-utopiapang.roleplaylife.net/f70-altele)

LUAȚI AMINTE!:

PREȚURILE LA TOATE PRODUSELE, ȘI DE ASEMENEA ȘI PRODUSELE, VOR FI EDITATE ÎN CEL MAI SCURT TIMP.

!ÎNAINTE DE ORICE ACHIZIȚIE, AVEȚI OBLIGAȚIA DE A TRIMITE UN MAIL LA ADRESA: mateopang@hotmail.com. ÎN CEL MAI SCURT TIMP VI SE VA RĂSPUNDE. NU FACEȚI DONAȚIA PÂNĂ CÂND NU V-AȚI LĂMURIT CU FONDATORUL ȘI DOAR CU EL! NU PLASAȚI DONAȚIA DECÂT DUPĂ CE PRIMIȚI UN MAIL PRIN CARE SCRIE CLAR CĂ PUTEȚI FACE COMANDA! ALTFEL SUNTETI PE RISC PROPRIU! UTOPIA Gaming NU ÎȘI ASUMĂ NICIO VINĂ ÎN EVENTUALELE!

Donație simplă:
1 €. - ∞ €. (aceste donații nu sunt pentru ceva anume! sunt doar pentru ajutorarea bunului mers al serverului!)

De ce să donați?
Fiecare donație ajută bunul mers al serverului. Ca serverul să poată funcționa, este nevoie de host. Acesta se plătește și nu e tocmai ieftin. De aceea, vă rugăm să ne ajutați și cu câte o donație simplă la alegere. Mulțumim!
Detaliile donației:
mateopang@hotmail.com (<- trimiteți mesajul de la anexa 'b' 'Cum Donez' la această adresă, și așteptați detaliile.)

! Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz, fiind responsabilitatea utilizatorului de a verifica aceste informații. Termenii și condițiile aplicate pentru donații, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație, implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri. Nu acceptați/deschideți niciun mesaj din partea serverului/comunității/Mateo Pang, în afară de cele primite de la adresa de mail: mateopang@hotmail.com! (POT FI FRAUDE!) !
avatar
mateopang
Fondator&Owner
Fondator&Owner

Posts : 59
Punct(e) : 2147483644
Join date : 02/08/2015
Age : 17
Location : Romania, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://mta-utopiapang.roleplaylife.net/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum